Tjäna pengar till laget med webbutik

Det har varit ett svårt år för många ungdomar, både i skolan och på fritiden. Drömmar om att hänga med sina klasskamrater eller lagkamrater förblir drömmar eftersom Coronarestriktionerna stoppar sociala aktiviteter. En resa med gänget skulle göra mycket för välbefinnandet nu. Ha förtröstan, när vaccineringen av folket rullar vidare mot de nivåer där man kan öppna samhället igen syns ljuset i tunneln. 

Det kan vara ett bra läge redan nu att planera för en resa eller samling med laget. Kanske kan vi redan i sommar resa till en turnering. Säkerligen finns möjligheter att resa inom Sverige till ett träningsläger. Hur ska laget tjäna pengar? Flera aktörer som erbjuder skolklasser, föreningar och lag att tjäna pengar har moderna webbutiker vilket gör det smidigt att sälja produkter även när delar av samhället är stängt. 

Exempelvis har ljusmannen.se en webshop där laget loggar in för att göra sina beställningar. Även stora aktörer som Kaksservice.se erbjuder funktioner med webshop där kontaktpersonen har ett särskilt login samtidigt som varje säljare har egna login där deras vänner kan beställa chokladbollar.   

 

  

15 Mar 2021